7/10/2013

Panirani riblji file i salata



Uvaljati u brašno, pa u smjesu od senfa i...

Način pripreme
Staviti corn flakes u vrećicu i izvaljat ga sitno, oklagijom/valjkom za tjesteninu.



U posudicu staviti senf, jogurt i bijeli luk u prahu i umutiti malo vilicom.

U tanjir staviti brašno, so, so sa začinskim povćem i biber.

Filete ribe malo proprati i posušiti kuhinjskim papirom.

Uvaljati u brašno, pa u smjesu od senfa i jogurta.

Na kraju dobro uvaljati u corn flakes mrvice.

Tepsiju prekriti backpapirom, posložit filete i sa maslinovim uljem ih malkice preliti.

Peći na 200°C.

Sastojci
Panirani riblji file i salata
-
riblji file
-
corn flakes
-
senf
-
jogurt
-
bijeli luk u prahu
-
brašno
-
sol sa začinskim povrćem
-
sol
-
biber
-
maslinovo ulje